fredag den 23. marts 2012

Andrej Pejic - et forbillede

I er nød til at kende til dette menneske. Efter min mening, er han et af verdens smukkeste individer, af både sind og krop. Andrej Pejic er model for både kvinde og mandetøj. Han har et unikt androgynt udseende, den smukkeste knoglestruktur og oser af mystik og lidenskab.
Han blev født i Bosnien, men under den Bosnianske krig, flyttede han som 4 årig til Serbien med sin mor, storebror og bedstemor. Da han blev 8 år, flyttede de til Australien hvor han nu bor.
Andrej Pejic har gået for alle de store som jean Paul Gaultier, Marc Jacobs og lign.

På billedet herunder ser i det fedeste citat. For mig viser det hans bevisthed omkring ham selv og hans verdier, og hans evne til at se ud over normen. han er i min øjne et oplyst menneske.
Han bliver selv beskrevet og udklædt som kvinde. Og man må sige, at han gør det godt. Men citatet fortæller, at kvinder er lige så meget hver som mænd. Vi skal ikke være kede af at blive betegnet som andet end de vi biologisk er. Det er værdierne vi bliver sammenlignet med, og det skal man huske! Hvorfor mener vi tøser ellers at vi har nosser ;) ?


"in this society, if man is called a woman, that's the biggest insult he could get..
Is that beacuse women are considered something less?"

I kan lige få lidt mere af den kære Andrej Pejic:






Tegnet af Kat Von D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Follow this blog with bloglovin

Follow Vuelta de la linné